A LED E14 használatával spórolhat

Bármelyikre legyen szüksége, a használatukkal pénzt és energiát fog megspórolni. Az INESA praktikusan alakította ki a LED E14 izzó technológiáját. Az elektronikájának köszönhetően nem igényel semmilyen átalakítót, mert a Retrofit megoldásával kellőképp illeszkedik a különböző lámpák és csillárok foglalatába. Előfordul, hogy a hagyományos égők akkora hőt termelnek, hogy megolvasztják az egyes alkatrészeket, ezért kerámiafoglalatot kellett alkalmazni a használatukhoz.

Viszont ezek feleslegessé válnak a LED E14 alkalmazásával. Bár ezekbe is kiválóan illeszkedik, ám a melegedéssel már nem kell foglalkozni, hiszen 70-80 Watt helyett elég számukra 3-5 Watt is a megfelelő fényáram előállítására.

Az már rajtunk múlik, hogy milyen fényerejűt választunk, hiszen olyan modellek léteznek, amelyekkel kiválthatóak a más-más fényerővel rendelkező wolframszálas modellek. A LED E14 méretre kisebb lett, mint az elődje, viszont megőrizte a hatékonyságát. Sőt, a tervezőknek sikerült növelniük. Szerencsére, nem csak ez az egy modell áll a rendelkezésünkre, mivel az INESA biztosítja a LED E27 3 wattos változatát is, amely kültéri megvilágításra is alkalmas.

Ugyanez a modell kapható filament technológiával is, amely természetesebb kinézetet kölcsönöz az izzónak. Ebben másképp helyezkednek el az apró LED chipek, ezzel a technológiával alacsony áramfogyasztás mellett 360 fokban képes szórni a fényt. Jelentős melegedéssel ennél a modellnél sem kell számolni, és a Retrofit megoldás szintén jelen van. A LED E27 használata egybeköthető a környezettudatos életmóddal, mivel kevés energiára van szüksége, és a gyártása környezetbarát anyagokból történik. Sokkal dekoratívabb formák hozhatóak létre a gyártásuk során.

Ne gondolkozzon azon, hogy beruházzon-e ezekbe a termékekbe, mivel éveken át használhatóak, akár 100 000 kapcsolást is kibírnak. A LED E27, garanciájának hála, új izzóra cserélhető számla ellenében, ha esetleg elromlana. Viszont ez a probléma az esetek nagyon kis százalékát szokta kitenni.

You May Also Like

About the Author: nemadmin