A beltéri egység extra kényelmet biztosít

0
belteri

belteri

A híradástechnikai eszközeinket, legyen az televízió vagy ahhoz kapcsolódó egyéb digitális jelátalakító berendezések, a nagyobb hatékonyság és kényelem érdekében, távirányító segítségével vezérelhetjük. A beltéri egység lehet műholdas adóvevő, de akár a ma már jól ismert Set Top Boksz, ami a beérkező digitális jeleket alakítja át és dekódolja a fizetős szolgáltatásokat a televízió képernyőjén, a kiváló minőségbe történő megjelenés érdekében. A beltéri egység használható az optikai kábelen érkező jelek szétválasztására is.

Manapság az IP alapú műsorszórás és internet szolgáltatás a legmodernebb és legtöbb lehetőséget nyújtó technológia. Ezzel a szerkezettel kiváltható a tévé saját távirányítója, tulajdonképpen minden tekintetben. Csupán néhány funkciót nem lehet ezzel irányítani. A beltéri egység például nem képes az elalvás időzítőt irányítani, illetve nem tudja kikapcsolni a tévét.

Azt minden esetben a tévé saját távirányítójával tehetjük meg. Sokszor kényelmetlenséget okoz ez az eljárás, de sajnos jelenleg ez a szolgáltatók legjobb megoldása. A beltéri egység többféle kivitelben is elérhető, attól függően, hogy mire fizetünk elő. Létezik bővített változat, ami beépített háttértárat is tartalmaz, így a digitális adásokat rögzíthetjük és később nézhetjük meg. Ezen kívül, az élő adást visszatekerhetjük és újra megnézhetjük.

A megfelelő beltéri egység tehát számos olyan extra kényelmi szolgáltatást biztosít, ami teljes körű multimédiás szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget kínál. Bármikor bérelhetünk filmeket is, ha nem találunk megfelelő műsort a tévében. Továbbá minden adásról részletes leírást kaphatunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük