A házasságot egyedivé varázsolja a fekete karikagyűrű

0
fekete karikagyűrű

fekete karikagyűrű

Manapság nagy hangsúlyt fektetünk az egyediségre. Ami a párokat illeti, mindenki azt szeretné, ha a közöttük lévő szerelem különlegesnek számítana, ezért megpróbálnak mindent megtenni a példa nélküli szerelemért. Vegyük mintának a fekete karikagyűrű esetét, amivel garantálható, hogy ki fog tűnni mind közül! Amennyiben az Ön és a kedvese stílusa is ilyen, hogy örülnének a hasonló ékszernek, akkor javasolt ezeket megtekinteni.

Ha nagyon ragaszkodnak a fekete karikagyűrűhöz, de sajnos nincs olyan stílusú, ami megegyezne az Önök ízlésével, akkor javasolt az ékszerkészítés. Szerencsére a White&Black vállalatnál ez könnyedén megvalósítható. Pontosabban úgy, hogy felveszi velük a kapcsolatot és az ékszertervezőnek leírja, milyen típusra vágyik. Ezáltal olyan fekete karikagyűrűt hoznak létre, amilyet csak a képzeletében létezett eddig. A tervező megmutatja Önnek a lerajzolt változatot, amire ha Ön rábólint, akkor a mesterek elkészítik azt.

Persze érdemes még időben szólni, ugyanis ez nem egy gyors folyamat, ami egy héten belül lezajlik. Néha egy egész hónapot is felölel a csodálatos ékszer elkészítése. Olyan is megeshet, hogy a fehér arany eljegyzési gyűrű után gondol egy merészet és a karikagyűrűket fekete színben szeretné látni. Még azt is kiválaszthatja, hogy fehér vagy fekete színű gyémántokat tartalmazzon, amennyiben nem szeretné kihagyni a drágaköveket.

Sokan az eljegyzési gyűrűt is feketében képzelik el, ezért a szerelmes férfi jól kell kiválassza, hogy pontosan mivel kéri meg a kedvesét. Lényegében véve, a fehér arany eljegyzési gyűrűt vonják be fekete ródiummal, ami megadja neki a jellegzetes sötét színt. A karáton mindez semmit sem változtat, ezért az értékéért nem szükséges aggódni. Ugyanúgy a gyémánt csillogását sem befolyásolja annak színe. Gondolt már arra, hogy esetleg a fekete drágakövet a fehér arany eljegyzési gyűrűbe helyezi? Kaphatóak ilyen példányok is a készletben, de akár ezt is elkészíttetheti. Vagy fordítva is gyönyörű, fekete bevonatú gyűrű, fehér gyémánttal.

Vélemény, hozzászólás?