Már válás előtt se halogassa egy ügyvéd felkeresését

0

Mindannyian őszintén gondoljuk azt a bizonyos örök életre szóló igent, a házasságkötések nagy száma mégis válással végződik. Ha Önben is felvetődött a válás gondolata, akkor érdemes már az első lépések megtétele előtt ügyvéd segítségét kérni.

A válóper lehetősége képes bárkiből előhozni a rosszabbik, eddig talán ismeretlen oldalát is. Ha mindkét fél belátja a válás szükségességét, akkor jó esély van egy viszonylag rövid idő alatt lezajló, csendes, nyugodt válásra. Amennyiben azonban a házasságtársak között vita alakul ki akár a vagyonmegosztás, akár a gyermekek elhelyezése vagy a tartásdíj mértéke körül, akkor egy válás, a vagyonmegosztás évekre megkeserítheti a napjait. Ha Ön már eldöntötte, hogy ki akar lépni a jelenlegi helyzetéből és új életet akar kezdeni, akkor ne halogassa egy ügyvéd felkeresését. Nem elég az interneten tájékozódni.

Egy jó válóperes ügyvéd már a kezdeti lépés előtt hasznos tanácsokkal láthatja el, hiszen néha apróságnak tűnő dolgok vezethetnek egy-egy per elhúzódásához. A Vidákovics Ügyvédi Iroda honlapján információkat is talál, de lehetősége van személyes konzultációt is kérni. Ez azért lehet hasznos, mert nincsenek sablonos esetek. Ha túl van a legnehezebben, a döntés meghozatalán, akkor hozza ki válásából a legjobbat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük