fogfehérítő gél

Fogfehérítő gél

Sokan úgy gondolják, hogy a fogfehérítés meglehetősen agresszív eljárás. Pedig tulajdonképpen az alapja egy jó minőségű fogfehérítő gél és néhány eszköz.

A BrightWhite termékei olyan gélt tartalmaznak, ami peroxidmentes, teljesen természetes, így nem okoz sérülést a fogzománcon és nem fájdalmas a fogínyre nézve. A szettek, a gélen kívül még tartalmaznak pár olyan eszközt, mint a fecskendők, a szilikonos fogsín, valamint a LED lámpa. Tulajdonképpen ennyi kell a hatékony fogfehérítéshez, illetve 45 perc, ami alatt a szer kifejti a hatását. A fogfehérítő gél látványos eredményt ér el már az első használat után.

A használata teljesen biztonságos, könnyű, az íze pedig kifejezetten jó. Szinte hihetetlen, hogy ennyire egyszerű használni. Amit még fontos megjegyezni a fogfehérítő géllel kapcsolatban, hogy az ára is nagyon kedvező, össze sem lehet hasonlítani a fogorvosi rendelők fogfehérítés árával, hiszen ezek igen magasak. Lepje meg magát már most egy szettel, hogy húsvétra káprázatos mosolya legyen!

Vélemény, hozzászólás?