acerola c vitamin

acerola c vitamin

A hidegebb időszakokban nagyon fontos biztosítani a szervezet ellenálló képességét, az influenza és az egyéb megbetegedésekkel szemben. Ez nem tehető meg bármilyen készítménnyel, hiszen nem mindegyik szívódik fel teljesen. Az acerola C vitamin nagymennyiségben hasznosul a szervezetben, ezért mindenképpen javasolt a fogyasztása.

Ez a gyümölcs csakis Barbados környékén terem és jóval magasabb a C-vitamin koncentrációja, mint bármilyen egyéb európai gyümölcsnek. Konkrétan 10-szer annyi vitamin van benne, mint a fekete ribizliben és 50-szer annyi, mint a narancsban. Ezek igen szép eredmények, ezért mindenképpen kérdezze meg a háziorvosát az acerola C vitamin szedéséről! Nagy valószínűséggel javasolni fogja, hiszen a természetes alapanyagokból készült terméknek egyáltalán nincsenek mellékhatásai. Ezért szinte bárki szedheti, aki az immunrendszerét ellenállóvá szeretné tenni, hogy megbetegedések nélkül teljen el a tél és a hideg hónapok.

A WiseTree Naturals honlapon többet olvashat az acerola C vitamin összetevőiről és előnyös hatásairól. Amennyiben komolyan érdekli a készítmény, akkor bátran megrendelheti az említett oldalról. Rengeteg természetes alapanyagú árut szerezhet be, mint a világszerte ismert myo inozitol kapszulás változatát. Lényegében véve, ez megfelelően állítja be a hormonműködés egyensúlyát, ezáltal rengeteg panasztól válhat meg.

Az egyenlőtlen hormonháztartás mellett, ott van még az inzulinrezisztencia, ami szintén megnehezíti az emberek életét. Sokan szenvednek ösztrogén dominanciában és pajzsmirigy alulműködésben is, amit a myo inozitol sikeresen enyhít. Csakis természetes összetevőkből készült, azonban mindezt megtekintheti az említett honlapon, ahol jóval többet olvashat a készítményről. Ráadásul sok pár szenved attól, hogy az ösztrogén dominancia miatt nem jöhet létre a termékenység. A myo inozitol növeli a nők petesejtjeinek a minőségét, ezzel növelve a termékenységet. Tehát rengeteg előnnyel rendelkezik a termék, amit mindenképpen érdemes kipróbálni, hiszen semmilyen mellékhatása nincs.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük