Kinek van szüksége a hitelre, amely igényléséhez akár ki sem kell mozdulni otthonról? Manapság remek feltételekkel kínálnak személyi kölcsönt. 

Hiteligénylés feltételei

Szeretné felújítani a lakást vagy a házat? Netán bővítené azt? Szüksége volna egy nagyobb autóra? Rendezné egy korábbi tartozását? Egyszerűen csak jobban felszerelné a háztartást?

A maximum 10 millió forintos személyi kölcsön megoldást nyújt minden problémára, hiszen szabadon, kötöttségek nélkül lehet felhasználni.

Több hitelkonstrukciónál is szükség lehet ingatlanfedezetre, ám a személyi kölcsön fedezet nélkül elérhető. Sőt a személyi kölcsön munkáltatói nélkül is kérhető. Csupán az a feltétel, hogy az igénylés előtti három hónapban munkabér- vagy nyugdíjjóváírás érkezzen a bankszámlára.

Rugalmas az ügyintézés és gyors a hitelbírálat. Ha a személyi kölcsön feltételei stimmelnek, akár három munkanap alatt folyósítják a hitel összegét. Olyannyira az ügyfél érdekeit nézik, hogy akár a törlesztőnap is megválasztható. Lehet adott hónap 5-e, 10-e vagy 15-e. A személyi kölcsön igénylőjének be kell töltenie a 23. életévét.

A szabad felhasználás és a dinamikus ügyintézés miatt sokan gyorskölcsönnek is nevezik a hitelt.

A teljes THM (teljes hiteldíjmutató) és az összes költség kiszámítható a személyi kölcsön hitelkalkulátorral.

 

Vélemény, hozzászólás?