Sokoldalúan felhasználható a zsalutábla

0
zsalutábla

Amikor építkezésről van szó, akkor a betonozás jóformán elengedhetetlen több helyzetben. Ez a komponens kiváló alapozásra, valamint más strukturális elemek készítésére. Amire viszont kiemelten figyelni érdemes az egyértelműen a zsalutábla alkalmazása. A zsaluzat voltaképpen egy olyan összeállított rendszer, aminek a célja, hogy megtartsa az eredetileg folyékony komponenst egészen addig, amíg az megszilárdul. Régebben erre egyszerűen deszkákat használtak fel. Ez nagyon időigényes volt és gyakran több utómunkálatot követelt meg.

A FinPly zsalutábla ezzel szemben egyszerűen alkalmazható és nem okoz csalódást. Többféle méretben érhető el. Összetételét tekint keresztben rétegzett és ragasztott nyír furnérokból állították össze. Különös figyelmet fordítottak arra, hogy jól bírja a nagy terhelést. Ennél fogva a speciális zsalutábla falak és födémek kialakítására ugyanúgy megfelel. Könnyedén elválik a felülettől, így látszóbeton létrehozására is alkalmas. Nem lesz szükség aprólékos utókezelésre, mert már alapból egyenletes felület hozható létre általa.

A zsalutábla többször felhasználható és igény szerit méretre szabható. Egyedi filmbevonattal rendelkezik, ami tovább fokozza az előnyeit. A peri.hu weboldalon megismerhetők a pontos műszaki paraméterek, amik függvényében tetszőleges mennyiségben rendelhető meg. A zsalutábla a stabil támrendszerekkel kiegészítve sok terhet levesz a szakemberek válláról és növeli hatékonyságot. Mindenek köszönhetően a befektetések gyorsan megtérülnek. Ha gyakran dolgozunk ilyen termékkel, akkor a megelégedettség is növekedni fog a megrendelők részéről.

Vélemény, hozzászólás?